HFC AMERSFOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HFC Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:24 Vriendelijke bezorgen netjes en goed lachts .ondanks dat het regende bleef die vrolijk lachen .
5 jun 2024 om 20:18 Kipstukken waren rauw. We hebben het moeten weggooien. Heel zonde! Nooit meer!
31 mei 2024 om 10:16 Heerlijk.
8 mei 2024 om 21:42 We hadden er vrede mee dat het een uur zou duren. Eenmaal aan tafel, hele oude, slappe, koude mega gezouten friet en ook waren de burgers koud… eerste en laatste keer :)
1 mei 2024 om 21:50 Alles was compleet en lekker. Friet was erg zoutig. Dat was de enige minpunt
29 apr 2024 om 18:41 Ik woon vlakbij en heb 1 uur en 3 kwartier op mijn bestelling moeten wachten en het was nog lauw ook .ik had een hamburgermenu dus geen grote bestelling.
29 apr 2024 om 14:47 Kwam 40minuten te laat en alles koud. Bestel hier nooit meer.
28 apr 2024 om 7:00 Bestelling was niet bezorgd, dus na een uur belde iknaar locatie en kreeg een dame aan de lijn en die zegt dat de bestelling niet bij hun binnen was omdat thuisbezorg deze niet heeft geaccepteerd omdat ze geen bezorgers hebben. ( hele vage verhaal)
25 apr 2024 om 20:15 Erg weinig kip voordat bedrag
18 apr 2024 om 22:41 Kipburger proefde oud en droog
17 apr 2024 om 22:20 Slecht slecht slecht nooit meer bestellen
16 apr 2024 om 23:11 Drama, ontvang gewoon een burger met rauw vlees. Moeilijk telefonisch bereikbaar, na 10 keer bellen eindelijk opgenomen, met de boodschap we gaan nu sluiten we lossen het morgen wel op.